Questions and Tips

Things to do in De Loonse en Drunense Duinen?

Information & Tips about De Loonse en Drunense Duinen?

Photos

Reviews

ntfu.nl
  • 4 years ago

Trail Scout: Loonse en Drunense DuinenAlgemeen

Lengte: 26 km

Hoogtemeters: 105 m

Startlocatie: Je kunt de route starten bij Café De Roestelberg in Kaatsheuvel, Uitspanning De Rustende Jager in Biezenmortel of  bij Café De Drie Linden in Griesbergen. 

Extra informatie: Voor de mountainbikeroute is een sticker verplicht. Je kunt een dagvergunning van €2,50 per fiets kopen bij een van de startlocaties. Kom je vaker mountainbiken, dan is het handiger om een jaarsticker van €7,50 te kopen. De ...
wikipedia.org
  • 14 years ago

Loonse en Drunense Duinen - Wikipedia, the free encyclopedia

The Loonse en Drunense Duinen (Loonse and Drunense Dunes) is a national park situated in the south of the Netherlands, between the cities of Tilburg, Waalwijk & 's-Hertogenbosch. It has been designated as a national park since 2002. It is 35 km² (14 mile²) in area.
tripadvisor.com
  • 2 years ago
  • 181 reviews

National Park de Loonse en Drunense Duinen Reviews - Den Bosch, North Brabant Province Attractions - TripAdvisor

National Park de Loonse en Drunense Duinen, Drunen: See 181 reviews, articles, and 91 photos of National Park de Loonse en Drunense Duinen, ranked No.1 on TripAdvisor among 4 attractions in Drunen.
inspirerendleven.nl
  • 5 years ago

Inspirerend Leven |

Het is uniek voor Nederland om binnen één nationaal park twee zo verschillende natuurgebieden als de Brand en de Loonse en Drunense Duinen aan te ...