Puchong Hill Bukit Puchong, Wawasan Hill Attraction

  • *
  • 2018-07-01 10:52:59+00:00
More plants of Puchong Hill.
  • houyan-crazyadventure.blogspot.my
  • 2015-08-23 00:00:00+00:00
Reason 3:Easy-Moderate level(2hours hike) It's not a difficult hike, it's suitable for kids till old age people. I don't lie, because all the way you hike, you will see kids, young, teenages, old, tall, short, fat, leng zai, uncles, aunties hiking in this hill.

Nearby

Bukit Gasing Forest Park Hutan Pendidikan Bukit Gasing Attraction

Bukit Gasing, 68100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

  • afifplc.blogspot.com
  • 2014-05-24 00:00:00+00:00
Before Bukit Tabur, Bukit Gasing was my first ever hiking trail that I tried. Situated on the border of Petaling Jaya and Kuala Lumpur, Bukit Gasing is the perfect ...
  • wordpress.com
  • 2014-05-04 00:00:00+00:00
Bukit Gasing via Pantai HillPark Ramai yang kurang tahu yang kita boleh masuk Bukit Gasing melalui Pantai Hillpark. Sebelum ini saya pun masuk melalui Pintu Gerbang utama sahaja. Tapi disebabkan masalah parking maka saya beralih masuk melalui Pantai Hillpark. Ternyata parking tidak la menjadi masalah walaupun tidak meriah macam Laluan Utama Pintu Gerbang Bukit Gasing.…
  • meandmylife1376.blogspot.com
  • 2013-01-18 00:00:00+00:00
Sabtu sabtu sabtu yg lepas eynda ajak hubby & anak2 hiking.... rinduuuuu nak hiking sebab asyik takde masa je beriadah kat luar lately.... datang musim terjah shopping mall je kebelakangan ni....what to do kebetulan banyak benda nak kena beli tambah2 lagi anak nak masuk sekolah kan...weekend je la yg sempat buat semua pun...