• Address

    Bukit Gasing, 68100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Categories

Questions and Tips

Opening hours and best time to visit Bukit Gasing Forest Park?

How to get to Bukit Gasing Forest Park?

Things to do in Bukit Gasing Forest Park?

Information & Tips about Bukit Gasing Forest Park?

Photos

Albums

Reviews

xinaday.com
  • 1 year ago

【旅游】适合登山初学者的加星山 Bukit Gasing

这个加星山的确是蛮适合初级爬山客的, 只不过那个路线有那么一点点乱~ 想去的朋友可以早点去, 尽量在天黑之前出去哦, 因为这里的爬山客和我们说, 这里天黑的时候会有蛇出没哦~
tripadvisor.com
  • 4 years ago
  • 70 reviews

Bukit Gasing Reserve Reviews - Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Attractions - TripAdvisor

Bukit Gasing Forest Reserve, Kuala Lumpur: See 70 reviews, articles, and 115 photos of Bukit Gasing Forest Reserve, ranked No.75 on TripAdvisor among 267 attractions in Kuala Lumpur.
afifplc.blogspot.com
  • 7 years ago

Afif PLC: Bukit Gasing trail

Before Bukit Tabur, Bukit Gasing was my first ever hiking trail that I tried. Situated on the border of Petaling Jaya and Kuala Lumpur, Bukit Gasing is the perfect ...
wordpress.com
  • 7 years ago

Bukit Gasing ~ Via Pantai HillPark « The life journey

Bukit Gasing via Pantai HillPark Ramai yang kurang tahu yang kita boleh masuk Bukit Gasing melalui Pantai Hillpark. Sebelum ini saya pun masuk melalui Pintu Gerbang utama sahaja. Tapi disebabkan masalah parking maka saya beralih masuk melalui Pantai Hillpark. Ternyata parking tidak la menjadi masalah walaupun tidak meriah macam Laluan Utama Pintu Gerbang Bukit Gasing.…

Eynda's Diary: Hiking @ Bukit Gasing Forest Park, Petaling Jaya.

Sabtu sabtu sabtu yg lepas eynda ajak hubby & anak2 hiking.... rinduuuuu nak hiking sebab asyik takde masa je beriadah kat luar lately.... datang musim terjah shopping mall je kebelakangan ni....what to do kebetulan banyak benda nak kena beli tambah2 lagi anak nak masuk sekolah kan...weekend je la yg sempat buat semua pun...
Show Nearby Places

Nearby

Khunthai - Petaling Jaya

Khunthai Authentic Thai Restaurant
  • Thai
  • Seafood
  • Taman Petaling

Raju

  • Indian
  • Asian
  • Malaysian
  • Bukit Gasing

Caffeinated Cabin

  • Cafe
  • Bukit Gasing

Soi 19

  • Thai
  • Steamboat
  • Bukit Gasing

Gem - Petaling Jaya

  • Indian
  • Seksyen 6 Petaling Jaya

Mama's Kitchen

  • Western
  • Asian
  • Indian
  • Bukit Gasing