• Address

    LG2.95, Lower Ground Two, No.3. Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor.
  • Opening hour

    10AM – 10PM
  • Contact number

    +6012-6119 845
  • Price / Fee

    [1 year ago]
    Bori Cha - Roasted Barley Tea (RM5.90) ‧ Honey Whole Chicken - Half 12 pcs (RM31) ‧ Ice Lemon Tea (RM6.40) ‧ Red Pepper Whole Chicken - Full 25 pcs (RM54)
  • Categories

Questions and Tips

Information & Tips about KyoChon - Sunway Pyramid?

Photos

Reviews

acuyuhan.blogspot.com
  • 2 years ago

! acuyuhan: KyoChon Sunway Pyramid

Disebabkan kami mostly memang suka pedas, so memang kami amik ayam pedas full bucket dan rasanya memang pedas berapi nasib baiklah ada ayam honey tu do dapatlah kurang pedas sikit. Ayam honey tu tak manis pon just sedap manis berlemak. Kyochon ni daripada Korea dan signature nya adalah ayam, tapi kalau nak side dishes contoh nasi pon ada. Tapi nasi macam pricey sikit starting harga untuk nasi RM3.90. So better ratah ayam saja pon dah kenyang.
Show Nearby Places

Nearby

Sanoook - Sunway Clio Hotel

  • Thai
  • Japanese
  • Sunway Clio Hotel

2D Cafe

  • Tea House
  • Cafe
  • Sunway GEO Avenue

Kim Gary - Sunway Pyramid

香港金加利茶餐廳
  • Chinese

Dragon-i - Sunway Pyramid

龙的传人
  • Chinese

Chai Yo

  • Beverage

Dialogue

  • Cafe